Course Image Keuken 2019

Keuken 2019

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in de zorg keuken. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Course Image Allergenen Zorg 2019

Allergenen Zorg 2019

E-learning over allergenen voor iedereen die werkt met voeding in de zorg. Deze cursus is gebaseerd op de Warenwetregeling allergeneninformatie.

Course Image Zorgmedewerker 2019

Zorgmedewerker 2019

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding op een zorgafdeling. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Course Image Zuigelingen Voeding 2019

Zuigelingen Voeding 2019

E-learning over HACCP en voedselveiligheid op de kraamafdeling, kinderafdeling of afdeling neonatologie/NICU. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in zorginstellingen en Defensie en de WIP-richtlijnen. De e-learning is toepasbaar voor alle medewerkers (vrijwilligers, verzorgenden, verpleegkundigen of zorgprofessionals) die zuigelingenvoeding of moedermelk bereiden of verwerken.

Course Image Kleinschalige woonvorm 2019

Kleinschalige woonvorm 2019

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in de kleinschalige woonvorm. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Woonvormen.

Course Image Restaurant 2019

Restaurant 2019

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in het zorg restaurant. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Course Image Afdeling 2019

Afdeling 2019

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding op een zorgafdeling. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Course Image Ondersteunende medewerker 2019

Ondersteunende medewerker 2019

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die ondersteunde werkzaamheden uitvoert in de keuken, zoals afwas, schoonmaak of portioneren aan de band. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.