Course Image Restour - HACCP English

Restour - HACCP English

Course about HACCP and foodsafety.

Course Image Ondersteunende medewerker 2020

Ondersteunende medewerker 2020

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die ondersteunde werkzaamheden uitvoert in de keuken, zoals afwas, schoonmaak of portioneren aan de band. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Course Image Kleinschalige woonvorm 2020

Kleinschalige woonvorm 2020

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in de kleinschalige woonvorm. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Woonvormen.

Course Image Logistiek 2020

Logistiek 2020

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die verantwoordelijk is voor de logistiek van voeding bij een zorgorganisatie of ziekenhuis. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Course Image Zuigelingen Voeding 2019

Zuigelingen Voeding 2019

E-learning over HACCP en voedselveiligheid op de kraamafdeling, kinderafdeling of afdeling neonatologie/NICU. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in zorginstellingen en Defensie en de WIP-richtlijnen. De e-learning is toepasbaar voor alle medewerkers (vrijwilligers, verzorgenden, verpleegkundigen of zorgprofessionals) die zuigelingenvoeding of moedermelk bereiden of verwerken.

Course Image Keuken 2020

Keuken 2020

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in de zorg keuken. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.