Restaurant

Restaurant

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in het zorg restaurant.  Deze cursus is gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Allergenen zorg

Allergenen zorg

E-learning over allergenen voor iedereen die werkt met voeding in de zorg. Deze cursus is gebaseerd op de Warenwetregeling allergeneninformatie.

Keuken

Keuken

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in de zorg keuken. Deze cursus is gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Kleinschalige woonvorm

Kleinschalige woonvorm

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in de kleinschalige woonvorm. Deze cursus is gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Woonvormen.

Ondersteunende medewerker

Ondersteunende medewerker

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in de keuken. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Zuigelingen voeding

Zuigelingen voeding

E-learning over HACCP en voedselveiligheid op de kraamafdeling, kinderafdeling of afdeling neonatologie/NICU. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in zorginstellingen en Defensie en de WIP-richtlijnen. De e-learning is toepasbaar voor alle medewerkers (vrijwilligers, verzorgenden, verpleegkundigen of zorgprofessionals) die zuigelingenvoeding of moedermelk bereiden of verwerken.

Afdeling ziekenhuis

Afdeling ziekenhuis

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding op een ziekenhuisafdeling. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Keuken ziekenhuis

Keuken ziekenhuis

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in de zorg keuken. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Restaurant ziekenhuis

Restaurant ziekenhuis

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in het ziekenhuisrestaurant. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Magazijn/Logistiek

Magazijn/Logistiek

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die verantwoordelijk is voor de logistiek van voeding bij een zorgorganisatie of ziekenhuis. Deze cursus is gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.