Zorg en Defensie - professionele setting

Zorg en Defensie - professionele setting

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in zorginstellingen en Defensie in de professionele setting. Deze cursus is gebaseerd op de Hygiënecode voor Zorginstellingen, woonvormen en Defensie 2023.

Zuigelingenvoeding

Zuigelingenvoeding

E-learning over HACCP en voedselveiligheid op de kraamafdeling, kinderafdeling of afdeling neonatologie/NICU.  Deze cursus is gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in zorginstellingen en Defensie en de WIP-richtlijnen. De e-learning is toepasbaar voor alle medewerkers (vrijwilligers, verzorgenden, verpleegkundigen of zorgprofessionals) die zuigelingenvoeding of moedermelk bereiden of verwerken.


Zorg, woonvormen en Defensie Huiselijke setting

Zorg, woonvormen en Defensie Huiselijke setting

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in zorginstellingen en Defensie in de huiselijke setting. Deze cursus is gebaseerd op de Hygiënecode voor Zorginstellingen, woonvormen en Defensie 2023.

Allergenen zorg

Allergenen zorg

E-learning over allergenen voor iedereen die werkt met voeding in de zorg. Deze cursus is gebaseerd op de Warenwetregeling allergeneninformatie.