Course Image Keuken

Keuken

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in de zorg keuken. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Course Image Zuigelingen Voeding

Zuigelingen Voeding

E-learning over HACCP en voedselveiligheid op de kraamafdeling, kinderafdeling of afdeling neonatologie/NICU. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in zorginstellingen en Defensie en de WIP-richtlijnen. De e-learning is toepasbaar voor alle medewerkers (vrijwilligers, verzorgenden, verpleegkundigen of zorgprofessionals) die zuigelingenvoeding of moedermelk bereiden of verwerken.


Course Image Ondersteunende medewerker

Ondersteunende medewerker

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die ondersteunde werkzaamheden uitvoert in de keuken, zoals afwas, schoonmaak of portioneren aan de band. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Course Image Kleinschalige woonvorm

Kleinschalige woonvorm

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in de kleinschalige woonvorm. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Woonvormen.

Course Image Logistiek

Logistiek

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die verantwoordelijk is voor de logistiek van voeding bij een zorgorganisatie of ziekenhuis. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Course Image Allergenen zorg

Allergenen zorg

E-learning over allergenen voor iedereen die werkt met voeding in de zorg. Deze cursus is gebaseerd op de Warenwetregeling allergeneninformatie.

Course Image Afdeling

Afdeling

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding op een zorgafdeling. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Course Image Restaurant

Restaurant

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in het zorg restaurant. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.

Course Image Keuken

Keuken

E-learning over HACCP en voedselveiligheid voor iedereen die werkt met voeding in de zorg keuken. Cursus gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie.